Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra a családi napköziről

2010.09.06

 

Családi napközi Mezőfalván

 
Jó hírünk van azoknak, akik szeretnék, ha egy szép udvarral rendelkező, barátságos családi házban, a jó levegőjű Mezőfalván, képzett gondozónők gondoskodnának kisgyermekükről, amíg ők dolgoznak, vagy akár csak néhány órás alkalmi gyerekfelügyeletre van szükségük.

 

A Makk Marcsi Családi Napközi a hét minden napján 7 és 17 óra között nyitva van, és várja azokat a kisgyermekeket is, akiknek otthon nincs játszópajtásuk, ezért félő, hogy gondok lehetnek majd az óvodai beilleszkedésükkel. Kis létszámú, legfeljebb hét fős csoportban folynak a zenével, mondókák tanulásával, tánccal, készségfejlesztő játékokkal színesített foglalkozások, és ha kellemes az idő, a nap egy részét az udvaron tölthetik a gyermekek.

 

A Makk Marcsi Családi Napköziben több figyelem jut a gyermekekre. Egyéni bánásmódban részesülnek az idejárók: szokásaikat tiszteletben tartják, igényeiket - speciális szükségleteiket is - megoldják. A kis létszámú csoportokban könnyebb a közösségbe való beilleszkedés, ráadásul kevesebb a megbetegedés lehetősége is.

 

Brigitta és Krisztina, a két gondozónő a családi napközi rugalmas nyitvatartásával egész napos, félnapos és alkalmi gyermekfelügyeletre is lehetőséget nyújt. Az alapítók még születésnapi zsúrok lebonyolítását is vállalják.

 

Mielőtt döntene, látogasson el a Makk Marcsi Családi Napközibe, szeretettel várják kisgyermekével együtt.

 

Cím: Mezőfalva, József nádor u. 9.

Brigitta: 06/30/8/240-075

Krisztina: 06/30/3/001-195

 
 
Forrás: MezőföldiÉlet
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.