Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Partnerek nélküli valóság

2011.05.17

 

A fellegekből a földre

 
Kovács István gyermekrendezvényeit, terveit és sportbeli ténykedését erkölcsi támogatásáról biztosította nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnök és sporttanácsadói irodája.
 
Az erkölcsi támogatás mellett az anyagi segítségre is nagy szüksége lenne - sóhajtott nagyot találkozásunkkor a futónagykövet. A jó szándék, a szent megszállottság ma már kevés, egy-egy csalódás visszahúzza az embert a fellegekből a földre. De nem adta fel - még nem adja fel - nem adhatja...
 
Húzd fel a nyúlcipőt az egészségedért! - Kovács István (aki 2008-ban az olimpiai fáklyával is futott Kínában) hagyományos Nyuszifutás akcióját május végéig tervezi: ahova még hívják, szívesen megy. A határon túlra is, Magyarkanizsára viszont nem jutott el a napokban. Zsákokban maradt a gyerekeknek szánt rengeteg ajándék.
 
Az ok prózai: az autó rendelkezésére állt, de a benzinköltséget nem tudta összeszedni. Sajnálattal tapasztalja: olykor elfordulnak tőle az emberek. A buszközlekedési vállalat is megvonta tőle az ingyenes bérletet. Jó időben még csak-csak elbiciklizik a környező településekre, de messzebbre azért csak nehezen jut el.
 
A futónagykövet támogatót, mecénást keres. Szüksége lenne a biztos háttérre. Akik tenni szeretnének a gyerekekért (évente ezreket mozgat meg a mezőfalvi futó!), és tudnának is tenni értük: gondolják át és segítsenek - kérte István.
 
Ne várják őt hiába a gyerekek megyeszerte, és a határon túl: Csíkszeredán, Magyarkanizsán, Zentán...
 
 
vv
 
Forrás: Dunaújvárosi Hírlap
  
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.