Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közeleg a karácsony

2010.12.20

 

Már a karácsony jegyében

 

Az elmúlt hét végén intézményeinkben megtartották a karácsonyi ünnepségeket.

 

A Tündérkert Óvodában Kondor Lászlóné intézményvezető két csoport ünnepi műsorát is megmutatta a vendégeknek: Deák Károlynak, Szabó Istvánnénak és Feth Róbertnek (Iskolafejlesztési Alapítvány kuratóriuma), valamint Kristofory Valter plébánosnak és Bán Balázs képviselőnek. Elragadóan megható gyermekműsorokat láthattunk, minden elismerés a résztvevőknek és a készítőknek. Zárásul Kondor Lászlóné köszönte meg az egész éves, gyümölcsöző együttműködést az ovónőknek, valamint a dajkáknak.

 

A Petőfi Sándor Általános Iskolában majdnem akkor kezdődött a nagyszabású ünnepély, amikor az óvodában befejeződött. A már megszokott, hatalmas és szép karácsonyfa alatt-mellett a tornateremben  sokszereplős diákműsort élvezhettünk végig; itt is köszönet a tanulóknak éppúgy, mint a felkészítő tanároknak. Jaksics Erzsébet iskolaigazgató kívánt kellemes ünnepeket a nebulóknak, majd következett az ünnepi ebéd. Az iskolában, többek között,  jelen voltak: Márok Csaba polgármester, Cseke Ottó alpolgármester, valamint Molnárné Troppert MáriaMasinkáné Baranyai Mariann, Masinka Csabáné és Bán Balázs képviselők, továbbá az Iskolafejlesztési Alapítvány kuratóriumának tagjai is.

 

Délután szociális intézményünkben is rendezvényt tartottak. Nikolinné Héring Edit intézményvezető munkatársaival együtt a gondozott időseket lepte meg szívhez szóló programmal. Ennek fénypontja a Mátyás Király utcai lakásotthonos gyerekek fegyelmezett, hiba nélküli, remekbeszabott előadása volt. Teljesen megérdemelten,  hatalmas ováció robbant ki a meghajlás után. Erre az eseményre Márok Csaba polgármester, Bán Balázs képviselő és az Iskolafejlesztési Alapítvány kuratóriuma fogadta el az invitálást.

 

Külön fejezetet érdemel az Iskolafejlesztési Alapítvány, mely mindhárom intézménybe a kurátorok által komoly ajándékkal érkezett. Deák Károly elnök, Szabó Istvánné és Feth Róbert hatalmas örömet okozva ismét bebizonyította: fantasztikusan működik községünkben ez az alapítvány.

 

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.