Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közeleg a bicentenárium

2010.11.02

 

Újra összeültünk

 
Az önkormányzati választás után összeült újra az Előkészítő Bizottság, mely arra hivatott, hogy a jövő évben esedékes, községünk alapításának 200. évfordulóján programként megtervezzen és összeállítson az eseményhez méltó rendezvénysorozatot. 

 

Az ülésen többek között szó esett a meghívandó vendégek listájáról, az ünnepi kiadvány tartalmáról, a falualapító Dréta Antal szobráról, és arról, hogy erre a jubileumi sorozatra különbjáratú költségvetést kell készíteni.

 

A 2011-es év egyértelműen a falualapítás jegyében telik majd, de áprilisban egy teljes hét is foglalkozik tematikusan községünk rendkívül szép és kerek születésnapjával. A részletes program kidolgozás alatt áll, ám annyi már most elárulható, hogy minden korosztály számára lesz érdekesség bőven. Így például szeretnénk összehozni újból a 60-as és 70-es évek legendás úttörőzenekarát, amelyben igen sokan vettek részt egykoron. És, hogy még egy dologról szó essen, tervezünk egy nagyszabású „Ki mit tud a községünkről?” című vetélkedőt, mely ugyanúgy felkéri versengésre a diákságot, mint a felnőtteket.

 

Hiszen a cél nem is lehet más, minthogy mindenki, kortól és nemtől függetlenül, részese legyen ennek a nagy és csodálatos ünnepnek.

 

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.